Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Private-lease-aanbiedingen.nl:
Private-lease-aanbiedingen.nl is het grootste onafhankelijke vergelijkingsplatform op het gebied van private lease in Nederland.

 

Lease auto’s vergelijken

Private lease is de ideale methode om de nieuwste auto te rijden zonder dat dit een grote som geld kost. Je betaalt een vast maandbedrag waarbij je geen omkijken hebt naar verzekering, wegenbelasting en een aantal overige kosten. Waar moet je beginnen? Leaseauto’s vergelijken is een eerste stap en het mooie is, dit doe je gewoon online.


Private lease of zakelijk lease

Het verschil tussen private lease of zakelijk lease is dat deze laatste geschikt is voor bedrijfsmatig gebruik van de auto. Toch zijn er nog veel zzp’ers die voor private lease kiezen en de auto evengoed zakelijk gebruiken, de kosten zijn per kilometer aftrekbaar.
Private lease wordt het meest gekozen en is geschikt voor werkenden, studenten, gepensioneerden en iedereen die behoefte heeft aan een leaseauto.
Lease auto’s vergelijken


Is private lease iets voor jou? Dit zijn de voordelen van private lease:

- Geen spaargeld of lening nodig
- Altijd een auto beschikbaar
- Geen onverwachte garagerekeningen
- Maandelijks een vast bedrag betalen
- Leasen is vaak goedkoper dan kopen
- Ook geschikt voor senioren


Maandelijks vergelijken meer dan 50.000 Nederlanders verschillende leaseauto’s met elkaar. Door niet alleen naar leaseauto’s maar ook verschillende aanbieders te kijken ontdek je de meest voordelige leaseauto of de beste opties.


Prijzen lease auto’s vergelijken

Bij het vergelijken van lease auto’s speelt de prijs een belangrijke rol. Zo kan een en dezelfde lease auto bij de ene aanbieder € 369 per maand kosten terwijl de andere aanbieder misschien wel € 419 per maand in rekening brengt. Dit is een maandelijks verschil van € 50.
Het prijsverschil zit hem niet alleen in de kosten die de leasemaatschappij in rekening brengt, ook het type verzekering bepaalt de prijs. Het is dus belangrijk om alles goed met elkaar te vergelijken en de voor- en nadelen op een rij te zetten.


Filters leasewagen instellen

Lease auto’s met elkaar vergelijken? Stel dan altijd een aantal filters in, op de website www.private-lease-aanbiedingen.nl maak je hier handig gebruik van.
Bedenk eerst het maandelijks budget: hoeveel wil je maximaal aan een lease auto uitgeven? Het filter varieert van € 199 tot en met € 999 per maand.
De tweede keuze: de brandstof. Elektrisch rijden is helemaal de trend en zal zich in de toekomst verder door ontwikkelen. Hybride is een mix tussen elektrisch en benzine/diesel. Met betrekking tot benzine lease auto’s is er altijd een groot aanbod, private lease dieselauto’s kom je wat minder vaak tegen.
De transmissie is natuurlijk ook belangrijk: wil je handgeschakeld, automaat of beide?
Natuurlijk heb je altijd de voorkeur voor een bepaald merk, bijvoorbeeld Alfa Romeo, Fiat of Seat. De meest populaire maar ook minder populaire merken staan ertussen. Selecteer je favoriete merk en vergelijk het aanbod lease auto’s.


Kijk ook naar de looptijd en aantal kilometers per jaar

Om de vergelijking helemaal af te maken kijk je ook nog even naar de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers per jaar. Ben je van plan om meer jaarlijkse kilometers te rijden? Houd dan rekening met een hoger maandbedrag.